Сирний суп з копченими ковбасками

Інгредієнти:

  • Сирок плавлений 2 шт. (180-200 г)
  • Ковбаски копчені 150 г
  • Картопля 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія ​​для смаження
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком
  • Вода 1,2 л
  • Сухарики (для подачі)

Як приготувати:

  • Овочі очистити і нарізати. У казанку обсмажити часник на рослинній олії кілька секунд. Відразу додати цибулю і моркву, смажити до прозорості.
  • Додати ковбаски, смажити кілька хвилин. Додати картоплю. Смажити, помішуючи, близько 10 хвилин. Посолити за смаком.
  • Залити в казанок воду і варити суп з ковбасками і овочами близько 15 хвилин, до готовності картоплі.
  • Натерти плавлений сирок на крупній тертці. Додати в суп плавлений сир, мішати до повного розчинення сиру.
  • Вимкнути вогонь і додати в сирний суп рубану зелень. Сирний суп з ковбасками подавати з сухариками. 

Смачного!

Новини компаній
15:00, 21 березня
Новини компаній
15:00, 19 березня