Джамбалайя

Джамбалайя

Інгредієнти:

  • Сосиски (бажано копчені) 400 г
  • Рис 350 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 200 г
  • Помідори 300 г
  • Часник 2 зубчики
  • Томатна паста 1 ст. ложка
  • Олія ​​60 мл
  • Петрушка свіжа 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Як приготувати:

  • На помідорах робимо хрестоподібні надрізи. Заливаємо помідори окропом і відставляємо, поки будемо займатися іншими овочами.
  • Очищену цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Очищений часник дрібно рубаємо ножем. Солодкий болгарський перець звільняємо від плодоніжок і насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Сосиски очищаємо від пакувальної плівки і нарізаємо кружечками.
  • На олії обсмажуємо сосиски. Відставляємо поки в сторону. У посуді, в якій будемо готувати джамбалайю (підійде глибока сковорода або сотейник), розігріваємо олію. Обсмажуємо цибулю до прозорості.
  • Додаємо до цибулі солодкий перець і злегка обсмажуємо. Додаємо помідори, часник і томатну пасту. Солимо і перчимо. Туди ж додаємо сосиски і рис. Перемішуємо і заливаємо гарячою водою. Вода має бути вище вмісту сковороди або сотейника приблизно на 1,5-2 см.
  • Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності рису.

Смачного!

рецепт легкі рецепти ппрецепт їжа суп десерт рецепти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі